вторник, 28 януари 2014 г.

Рамки за снимки

Обичам цветята. Всъщност заради това се захванах с куилинга - харесвам цветята и как се получават. От както се занимавам с хартия имам различни моменти, в които пощурявам по различни цветя - нарциси, двуцветни лентички, двуцветни цветя по "мой" дизайн, снежинки - списъкът е по-дълъг, от колкото имам търпение да опиша в този пост.

А след като оформиш творението си - цвете, плод или предмет, заврънтулка или клон с листенца - трябва да ги "монтираш" върху нещо... Няма смисъл да стоят в кръглата кутия от топено сирене, която използвам за съхранение..  Моите творения са украсявали (и да се надявам - още украсяват) картички, етикетчета, картончета, огледала, магнити за хладилник и рамки за снимки. Знам, че не всичко съм показала, защото не всичко съм снимала, но.. ето тези рамки за снимки много си ги харесвам. Те са първото нещо, което направих тази година.


Направих общо четири с еднаква постановка на елементите, но различен цвят цветя - сини, червени, розови и виолетови. И после ги подарих всичките. Преди да ги снимам.

1 коментара:

ELEKTRA make up каза...

Страхотно изпълнение, както винаги ;) :*

Публикуване на коментар